2011: Lektier Online i 460 % vækst

Sakset fra statsbiblioteket.dk

2011 har været et banebrydende år for Lektier Online. Projektets træge start i 2010 har taget revanche i 2011, hvor lektier-online.dk for alvor har vokset sig ud af sin pilotprojektsfære. Med en vækstrate på 460 % i elevtilgangen har vi i Lektier Online god grund til at være stolte over årets flotte resultater.


Her med overgangen til det nye år vil vi fra Lektier Online gerne benytte lejligheden til at takke alle vores samarbejdspartnere, leverandører og ambassadører rundt om projektet. I er med til at gøre en uundværlig indsats for, at de elever der behøver ekstra hjælp til lektierne, bliver guidet i gang med lektier-online.dk. Tusind tak for det. Vi glæder os fortsat til at samarbejde i det nye år.

Vækst i elever på 461 %

Vækst i elevsessioner på 460 %

Vækst i lektiehjælpere på 300 %

Klar med nye tiltag i 2012
I Lektier Online glæder vi os til at tage fat på 2012, hvor der er flere nye spændende tiltag på vej. Bl.a. er det planen at åbne flere callcentre, så frivillige fra flere steder i landet kan blive lektiehjælpere. Desuden planlægger vi i løbet af foråret at være klar med en udvidelse af åbningstiderne, så vi kan holde åbent fra kl. 16 på hverdage.

Nu da projektet er sikret finansiering frem til 2014, kan Lektier Online endelig kaste sig over realiseringen af de fremtidsvisioner og udviklingsmuligheder, der tegner sig for projektet. En udvidelse af de fag, vi kan tilbyde lektiehjælp i, er efterspurgt fra vores brugere, ligesom en yderligere udvidelse af åbningstiden også ligger højt på ønskelisten fra de fleste elever på lektier-online.dk