Call for posters – DFFUs årsmøde

 

Call for posters

        kom frit frem på DFFU’s årsmøde

Åbn som PDF

DFFU’s bestyrelse og arrangementsgruppen bag DFFU’s årsmøde 2014 er glade for at kunne invitere til en poster session på årsmødets første dag.

Med poster sessionen vil vi gerne skabe en mulighed for, at den enkelte deltager eller det enkelte medlemsbibliotek kan sætte fokus på spændende udviklingsprojekter, applikationer, aktiviteter, processer og lignende, der har bred interesse blandt DFFU-bibliotekerne og deres moderinstitutioner. Også hverdagens tips og tricks til de små forandringer kan formidles gennem en poster – i det hele taget er vi interesserede i det, der optager jer.

Er du en del af et spændende projekt eller en god idé så kom frit frem med en poster, og del dine erfaringer på årsmødet 2014.

Poster sessionen:

Poster sessionen er programsat til torsdag den 18. september, kl. 16:00 – 17:00, og vil foregå på Hotel Scandic Copenhagen.

Posterne vil blive sat op om morgenen på åbningsdagen og vil være tilgængelige på hele årsmødet. Forfatterne skal være til stede ved deres poster i tidsrummet for poster sessionen og være forberedte på diskussion og idéudveksling med årsmødets deltagere.

Ved poster sessionen serveres vin og vand.

Hvad er en poster:

Vi definerer en poster som A1 (594x841mm) opsat i portræt-format og trykt på bedst muligt materiale. Vi anbefaler (ikke et krav) at posteren samt yderligere information om arbejdet bag kan tilgås elektronisk, og at der på posteren henvises til denne URL.

Den enkelte bidragsyder trykker og medbringer sin poster til årsmødet.

Interesseret:

Indsend dit idéforslag til din poster senest den 15. juni 2014 til Nils Thidemann, nt@aub.aau.dk. Forslaget bør indeholde titel, emne, et kort abstrakt samt kontaktoplysninger.

Vigtige datoer:

  • Deadline for indsendelse af forslag: 15. juni 2014
  • Accept fra DFFU2014-arrangementgruppen: 20. juni 2014
  • Endelig indsendelse af poster: 12. september 2014
  • Opsætning af poster på konferencesitet: 18. september 2014

For yderligere oplysninger kontakt programansvarlig Nils Thidemann: nt@aub.aau.dk

                                            Mange hilsner, arrangementsgruppen, DFFU Årsmøde 2014