Postersession 2016

Call for posters            

         postersession på DFFU’s årsmøde 2016                                           PDF-udgave

 

DFFU’s bestyrelse og arrangementsgruppen bag DFFU’s årsmøde 2016 er glade for igen at kunne invitere til en postersession på årsmødets første dag.

Med postersessionen ønsker vi at skabe en mulighed for, at den enkelte deltager eller det enkelte medlemsbibliotek kan sætte fokus på spændende udviklingsprojekter, applikationer, aktiviteter, processer og lignende, der har bred interesse blandt DFFU-bibliotekerne og deres moderinstitutioner. Også hverdagens tips og tricks til de små forandringer kan formidles gennem en poster – i det hele taget er vi interesserede i det, der optager jer.

Er du en del af et spændende projekt eller en god idé så kom frit frem med en poster, og del dine erfaringer på årsmødet 2016.

Postersessionen:

Postersessionen er programsat til torsdag den 22. september på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense.

Posterne vil blive sat op om morgenen på åbningsdagen og vil være tilgængelige på hele årsmødet. Forfatterne skal være til stede ved deres poster i tidsrummet for postersessionen og være forberedte på diskussion og idéudveksling med årsmødets deltagere.

Hvad er en poster:

Vi definerer en poster som A1 (594x841mm) opsat i portræt-format og trykt på bedst muligt materiale. Vi anbefaler, at posteren samt yderligere information om arbejdet bag kan tilgås elektronisk, og at der på posteren henvises til denne URL.

Den enkelte bidragsyder trykker og medbringer sin poster til årsmødet, og afleverer den ved registreringen til årsmødet.

Interesseret:

Indsend dit idéforslag til din poster senest den 22. juli 2016 til Hanne Dahl, hd@statsbiblioteket.dk .

Forslaget bør indeholde titel, emne, et kort abstrakt samt kontaktoplysninger.

Vigtige datoer:

  • Deadline for indsendelse af abstrakt: 22. juli 2016
  • Invitation til præsentation af poster:22. august 2016
  • Opsætning af poster på konferencesitet:22. september 2016

For yderligere oplysninger kontakt programansvarlig Hanne Dahl: hd@statsbiblioteket.dk

Mange hilsner, arrangementsgruppen, DFFU Årsmøde 2016