Arrangementer | FLIP’D inviterer til temadag om leg i biblioteksundervisningen

FLIP’D inviterer til temadag om leg i biblioteksundervisningen

03. oktober 2019

Temadag om leg i biblioteksundervisningen, torsdag d. 3. oktober 2019 på Nordkraft i Aalborg

 

I FLIP’D er vi optaget af, hvordan vi på nye, og måske utraditionelle måder, kan aktivere studerende i vores undervisning. Ofte møder vi dem ikke i kontinuerlige undervisningsforløb men i korte enkeltstående interventioner uden mulighed for opfølgning – så hvordan får vi dem bedst til at huske vores pointer og metodiske tilgange? Hvordan kan vi bruge leg som element i bibliotekernes undervisningstilbud på , fag-,  forsknings- og uddannelses-bibliotekerne? Hvilke konkrete kreative greb kan vi bruge til at stimulere tænkning, refleksion og nysgerrighed hos de studerende?

Til at bistå os i vores udforskning har vi inviteret to eksperter, som hver især vil forestå en praktisk workshop.

 

Program:

9.30-10.00 Ankomst: Registrering & forplejning

10.00-12.30 Andrew Walsh, University of Huddersfield

Andrew Walsh udforsker og praktiserer en legende og spilbaseret tilgang til læring for voksne. Han har bl.a skrevet bogen The Librarian´s Book on Teaching through Games and Play. Han vil i denne workshop dele sin viden om og give konkrete eksempler på, hvordan en legende tilgang kan bringes i spil i undervisningen af informationskompetence til et voksent publikum.

12.30-13.15 Frokost

13.15-15.15 Heidi Stensman Pugh, VIA Pædagoguddannelsen Ikast.

Heidi er projektleder på Playfull Learning VIA og har arbejdet med børns læring samt læring på akademiske uddannelser, herunder hvordan man kan bruge den legende tilgang i f.eks. vejledningssammenhæng af studerende. Hun vil i sin workshop fortælle om hvordan leg får os til at tænke nyt og kreativt samt koble noget undersøgende på vores bibliotekskontekst og lade os se, og føle, hvordan man kan vække nysgerrighed i undervisningen på nye måder.

15.15-15.30 Opsummering og afslutning

 

Tilmelding senest d. 15. september 2019

 

Følg os på Twitter #dffuflipd

 

Deltagergebyr:

Medlemmer af DFFUKr. 995 kr.
Ikke medlemmer af DFFUKr. 1.295 kr.

 

Mødested:

Nordkraft

Kjellerup Torv

9000 Aalborg

Arrangementet er overstået
Det er ikke længere muligt at tilmelde sig arrangementet