Foraene under DFFU inviterer til verdenspremiere, og du står selvfølgelig øverst på gæstelisten

DFFUs hovedbestyrelse inviterer traditionelt til årsmøde hvert efterår. I oktober 2022 erstattes dette års årsmøde imidlertid af et helt nyt koncept, en universalkonference, der planlægges og afvikles af alle fora under DFFU i fællesskab.

Typisk arrangerer de enkelte fora temadage og konferencer inden for deres eget område med deltagelse af kolleger, der arbejder inden for området. Det betyder, at det er let at dele erfaringer og viden med ligesindede og dermed let at etablere fællesskaber. Men det betyder også, at eventuelle overlap og synergi-potentialer på tværs af områder let overses, og det kan være svært for den enkelte medarbejder at få lov at være nysgerrig på områder, der ligger lidt uden for eget arbejdsfelt.

Ved således at slå pjalterne sammen, håber foraene at kunne skabe rum for nysgerrig udforskning af både eget og andre områder med henblik på netop at opdage interessante og relevante grænseflader og i det hele taget blive klogere på mangfoldigheden i FFU bibliotekerne.  

Vi håber meget, at du kan se pointen og har lyst til at deltage. Så snart vi har lidt mere information om konferencen, vil den blive slået op på vanlig vis under arrangementer. Men reserver dog allerede nu dagene 5.-6. oktober 2022. Stedet er Middelfart.