DFFU årsmøde 17.-18.9. – call for posters – ÅRSMØDE AFLYST pga. Corona-situationen, 14.8.20

           

Traditionen tro er DFFU’s bestyrelse og arrangementsgruppen bag DFFU’s årsmøde 2020 glade for at kunne invitere til en postersession på årsmødets første dag, den 17. september 2020. Årets Poster tema er Disruption: Vis os din vildeste Corona aktivitet.

Der er ingen tvivl om, at COVID19 har haft stor betydning for os alle på FFU-bibliotekerne. Vi vågnede pludselig op til en ny virkelighed og blev nødt til at gentænke rigtig mange af vores services. Vi blev disruptet. Det er samtidigt tankevækkende, hvad COVID19 har betydet for klimaet, deling af information på tværs af grænser og vores sociale færden. Når årsmødet 2020 fokuserer på FN’s verdensmål er det ud fra et ønske om, at DFFU understøtter verdensmålene, bl.a. ved at formidle nye ideer og tiltag, som er kommet frem under coronakrisen. Med postersessionen ønsker vi derfor at skabe en mulighed for, at den enkelte deltager eller det enkelte medlemsbibliotek kan komme med eksempler på disruption og hvordan I har tænkt gamle services anderledes. Vi vil gerne se de tiltag og spændende udviklingsprojekter, digitale platforme, applikationer, aktiviteter, processer og lignende, der er opstået på baggrund af coronakrisen. Vi vil gerne se hverdagens tips og tricks – i det hele taget er vi interesserede i det, der har optaget jer, mens vi har været nødsaget til at sidde hver for sig.  Så kom frit frem med en poster og del dine erfaringer på DFFU-årsmødet 2020.

Postersessionen
Postersessionen er programsat til torsdag den 17. september på Comwell Middelfart.

Program:

Ca. 16.30-17.00 Præsentation af posterne i plenum – speedtalks (1-3 minutter)

Ca. 17.00-17.30 Poster session med reception

Posterne vil blive sat op om morgenen på åbningsdagen og vil være tilgængelige på hele årsmødet. Forfatterne skal kort præsentere deres poster og være til stede ved deres poster i tidsrummet for postersessionen og være forberedte på diskussion og idéudveksling med årsmødets deltagere.

Hvad er en poster?
Vi definerer en poster som A1 (594x841mm) opsat i portræt-format og trykt på bedst muligt materiale. Vi anbefaler, at posteren samt yderligere information om arbejdet bag kan tilgås elektronisk.

Den enkelte bidragsyder trykker og medbringer sin poster til årsmødet, og afleverer den ved registreringen til årsmødet.

Interesseret?
Så indsend dit idéforslag til din poster senest torsdag den 27. august 2020 til Sekretariatet på [email protected]

Forslaget bør indeholde titel, emne, et kort abstrakt samt kontakt oplysninger.

Vigtige datoer
Deadline for indsendelse af abstract:   27. august 2020
Opsætning af poster på konferencestedet:   17. september 2020
Postersession:   17. september 2020