DFFU-bestyrelsen inviterer nu også til virtuel kaffemøde under overskriften: ”Spot på vores arbejdsliv”, 27.5.2021

De forskellige DFFU fora har, med stor succes, afholdt virtuelle kaffemøder med temaer, der afspejler foraernes fokus.

DFFU-bestyrelsens take på dette er at rette spotlyset på FFU Bibliotekerne og hvordan vi arbejder med de mange forskellige services og systemer og hvordan vi organiserer os. I det hele taget ønsker DFFU-bestyrelsen at tage en generel temperaturmåling på, hvordan vores arbejdsliv ser ud til inspiration for os alle sammen. 

Første tema i ”Spot på vores arbejdsliv” er Bibliotekssystemer, Torsdag den 27.5 2021 kl 11-12. Vi har inviteret Kasper Løvschall, AUB og Kirstine Blauenfeldt, Cphbusiness, som  vil fortælle om de arbejdsopgaver de har, der relaterer sig til bibliotekssystemet. Formålet med denne dialog er, at vise den spændvidde, der er i forhold til Bibliotekssystemer – hvad vi forstår ved det og hvordan vi bruger det i forhold til de mange typer af services, der er på mange af vores biblioteker. 

Kaffemødet vil være en samtale mellem Kasper, Kirstine og mødets moderator Hanne Munch Kristiansen med udgangspunkt i spørgsmål, som vi har stillet dem på forhånd. Derudover vil der også være tid til, at vi alle kan dele vores arbejdsliv med hinanden i mindre grupper. 

Tilmelding: mail til sekretariat@dfdf.dk. Mødelink tilsendes alle tilmeldte  et par dage før mødet. 

På DFFU-bestyrelsens vegne Helle Brink, Karin Englev, Hans Kristian Mikkelsen og Hanne Munch Kristiansen